4 decembrie 2023
No menu items!

ALEILE CIMITIRULUI MIHAI BRAVU- ACOPERITE CU ASFALTUL SCOS DE PE BULEVARD. CARE ESTE EXPLICAŢIA SGU

Cele mai vizualizate articole

Aleile din incinta cimitirului Mihai Bravu sunt acoperite, în această perioadă, cu material rezultat din procesul de frezare a asfaltului de pe Bulevardul Independenţei.

Societatea care administrează cimitirile, SGU Ploieşti, explică faptul că aceasta este o soluţie temporară, menită să reducă disconfortul creat în urma deteriorării unor porţiuni ale acestor alei.

„Precizăm că, soluţia aleasă este una temporară, având în vedere faptul că repararea aleilor se va realiza în regie proprie, cu ajutorul a două mini-utilaje de transformare a resturilor bituminoase în mixtură asfaltică (reciclare). Intervenţiile menţionate vor avea loc în cursul anului viitor, în funcţie de condiţiile meteorologice. Reamintim faptul că, în perioada anterioară, societatea noastră a reparat, prin asfaltare, mai multe perimetre deteriorate ale aleilor din celelalte cimitire, în contextul în care a beneficiat de un buget cu mult mai mic în raport cu necesarul de resurse, aprobat de Consiliul Local al municipiului”, explică SGU.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH