20 mai 2024
No menu items!

LUPTĂ CONTRA CRONOMETRU PENTRU SPITALELE PLOIEŞTIULUI! CONSILIERII PNL CONVOACĂ O ŞEDINŢĂ DE URGENŢĂ

Cele mai vizualizate articole

Luptă contra cronometru pentru spitalele Ploieştiului şi pentru accesarea de fonduri pentru Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal!

Consilierii PNL convoacă de urgenţă o şedinţă a CL Ploieşti pentru demararea procedurilor pentru depunerea unui proiect pe fonduri guvernamentale şi europene care vizează Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal Ploieşti.

Redăm, mai jos, comunicat integral a grupului consilierilor PNL Ploieşti:

Încă o dată, trebuie să ne luptăm contra cronometru pentru ca primarul să acceseze fonduri europene şi guvernamentale. De data aceasta, pentru sistemul de sănătate din Ploieşti!

Grupul consilierilor locali PNL convoacă în regim de urgenţă o şedinţă având ca scop demararea procedurilor pentru depunerea unui proiect pe fonduri guvernamentale şi europene destinat Spitalului de Pediatrie şi Spitalului Municipal Ploieşti.

Proiectul de hotărâre va viza constituirea unei comisii formate din consilieri locali, specialişti din cadrul primăriei, managerii celor două unităţi sanitare aflate în subordinea Consiliului Local şi specialişti în domeniul sănătăţii.

Va fi o cursă contra cronometru pentru a reuşi să compensăm indolenţa şi incompentenţa primarului Andrei Volosevici care a ignorat apariţia Programului Naţional de Investiţii în infrastructura unităţilor spitaliceşti, un program cu o alocare de 10 miliarde de lei, pentru perioada 2024-2030.

Din sumele obţinute se pot realiza construcţii noi, dar şi extinderi la construcţiile existente, inclusiv lucrări de conectare la clădiri existente şi dotare.

Timpul este foarte scurt deoarece termenul de depunere a solicitării de finanţare este data de 15 mai a.c.

Din nefericire, Andrei Volosevici a ignorat până acum acest program naţional care ar fi putut fi o soluţie de salvare pentru spitalele din Ploieşti.„.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies