13 mai 2024
No menu items!

FONDURI DISPONIBILE PENTRU SPITALE. COMISIE A CL PLOIEŞTI PENTRU MONITORIZAREA ACTIVITĂŢII PRIMĂRIEI PENTRU CA BANII SĂ NU FIE RATAŢI

Cele mai vizualizate articole

O comisie formată din şapte consilieri locali va monitoriza activitatea celor din Primăria Ploieşti pentru a se asigura că noul program de investiţii care vizează instractura spitalicească nu va fi ratat aşa cum s-a întâmplat cu alte zeci de proiecte pe fonduri europene în valoare de peste 80 de milioane de lei.

Proiectul pentru formarea acestei comisii a fost iniţiat de către consilierii PNL Ploieşti, care au explicat, în cadrul şedinţei, că motivaţia acestui demers stă în experinţa „nefericită” legată de pierderea a peste 80 de milioane de euro de către Primăria Ploieşti.

Astfel, comisia va monitoriza participarea municipiului Ploieşti la Programul Naţional de Investiţii în infrastructura unităţilor spitaliceşti.

„Noi, consilierii, apreciem că e nevoie de o acţiune mai mult decât urgentă pentru a ne asigura că Ploieştiul va atrage pentru Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal bani din cele 10 miliarde de lei disponibile prin acest program. Experienţa nefericită cu pierderea celor 80 de milioane de euro ne face să creăm această comisie care să monitorizeze activitatea celor din primărie pentru a ne asigura că nu ratăm şi acest program naţional”, a explicat consilierul PNL Simona Popescu.

Clădirile Spitalului Municipal sunt încadrate în gradul I de risc seismic, iar cea a Spitalului de Pediatrie are gradul II de risc seismic, fiind absolut necesară realizarea de investiţii în infrastructura celor două unităţi sanitare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Elveția câștigă Eurovisionul! A fost ediția cea mai contestată!

Elveția a câștigat ediția din acest a a concursului Eurovision. Melodia câştigătoare a lui Nemo, "The Code", a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies