14 iulie 2024
No menu items!

Fake News marca PSD: Spionul rușilor și nebunia mafioților

Cele mai vizualizate articole

Președintele PNL Prahova și candidatul liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova la alegerile din 9 iunie, Iulian Dumitrescu, demontează un nou fake news marca PSD:
”După ce am fost vinovat de scufundarea Slănicului, grindina căzută în judeţ şi că m-am plimbat cu un Lamborghini galben care nu îmi aparținea, iată că acum sunt în culpă şi pentru războiul din Ucraina.
Permiteţi-mi să fac mai uşoară munca slugilor din presă ale clanului Cosma şi să distribui şi eu acuzaţia că, nici mai mult, nici mai puţin, sunt susţinut în această campanie electorală de un om despre care se spune că ar fi „spionul lui Putin în România”.
Argumentul marionetelor lui Cosma ţine de faptul că individul în cauză, probabil pus direct de Kremlin să facă asta, a dat un share, în urmă cu un an, la o postare cu investiţiile de la Spitalul Judeţean din Prahova, acolo unde au fost modernizate 13 săli de operaţie şi a fost refăcută Unitatea de Primiri Urgenţe.
Până diseară, sunt convins că ajung, în viziunea televiziunii mogulului de la sud de Dunăre, să fiu un fel de nepot al lui Şoigu şi arborele meu genealogic din Gornet va fi legat şi de Putin, şi de Rasputin.
Vă reamintesc că, ieri, s-a mai petrecut o minune în ceea ce mă priveşte – când eram cu cetățenii pe stradă în comuna Baba Ana, unii aveau vedenii (nu știu din ce cauză) și mă zăreau intrând la DNA cu Coldea (despre care încă nu sunt sigur, dar cred că, până la sfârşitul campaniei, voi afla de la clanul Cosma că este fratele meu geamăn).
Mă bazez pe prahoveni că văd şi înţeleg ce înseamnă toate aceste nemernicii ale clanului Cosma şi că, pe 9 iunie, le vor da ei sentinţa la urne PSD-iştilor, trimiţându-i la lada de gunoi a istoriei în Prahova”.
Publicat de Î.I. ALEXANDRU HARALAMBIE- ŞTEFAN- HAŞ MEDIA la comanda PNL Prahova CUI Mandatar 21240015

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT! PRAHOVA FIERBE! COD ROȘU DE CANICULĂ, TEMPERATURI PESTE 40 DE GRADE!

Situație fără precedent în România! În această perioadă, este în vigoare un Cod rosu de canicula valabil pentru mare...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies