14 iulie 2024
No menu items!

”Senatului României, garantul democrației, un loc pentru dezbateri și dialog politic, dar în primul rând o instituție care îmi dă șansa de a elabora și sustine legi bune pentru oameni”- a declarat senatoarea liberală Roberta Anastase

Cele mai vizualizate articole

Luni, 17 iunie, a avut loc ședinţa solemnă a Senatului prin care s-au marcat 160 de ani de la înfiinţarea acestui for legislativ prin intonarea Imnului de stat în interpretarea Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. La şedinţa solemnă au participat, pe lângă actuali membri ai Senatului, foşti preşedinţi ai forului legislativ. Cu acest prilej, s-a organizat şi un concert aniversar la Ateneul Român. La recepţia oferită de preşedintele Senatului au fost invitate aproximativ 750 de persoane.

Senatul a fost înfiinţat printr-un document cu valoare constituţională numit „Statutul dezvoltator al Convenţiei de la Paris”, act aprobat prin plebiscitul din luna mai 1864 şi promulgat ulterior de domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Prima şedinţă a Senatului României a avut loc pe 6 decembrie 1864.

Prezentă la acest eveniment, senatoarea liberală Roberta Anastase a declarat: ”În calitate de senator al României am fost onorată să particip, în numele prahovenilor care mi-au acordat încrederea, la ședința solemnă a camerei superioare a Parlamentului.

Astăzi se împlinesc 160 de ani de la înființarea Senatului României, garantul democrației, un loc pentru dezbateri și dialog politic, dar în primul rând o instituție care îmi dă șansa de a elabora și sustine legi bune pentru oameni! Din prima clipă, în care cu emoții am depus jurământul pentru România, am știut că e important să ne gândim la oameni atunci când facem legi, să ne gandim la copiii noștri, la generațiile viitoare, dar în același timp să cinstim memoria înaintașilor noștri care au murit pentru țara asta!

Multumesc, ploiestenilor și tuturor prahovenilor, pentru șansa și onoarea de a-i reprezenta în Senatul României”!❤️

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT! PRAHOVA FIERBE! COD ROȘU DE CANICULĂ, TEMPERATURI PESTE 40 DE GRADE!

Situație fără precedent în România! În această perioadă, este în vigoare un Cod rosu de canicula valabil pentru mare...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies