23 iulie 2024
No menu items!

Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte PNL și președintele PNL Prahova: Vreau să le mulțumesc celor aproape 90.000 de prahoveni…

Cele mai vizualizate articole

– Sloganul de campanie al președintelui Klaus Iohannis este: “Pentru o Românie normală”. De ce acest slogan și ce înseamnă ”România normală?”

– Din păcate, din cauza guvernării dezastruoase a PSD, România de astăzi este o țară a extremelor. Avem creștere economică, dar avem cea mai mare inflație, deci cele mai mari creșteri de prețuri din Uniunea Europeană.

Au crescut veniturile bugetare, dar primăriile au sărăcit mai rău ca niciodată și nu știu nici dacă au bani pentru salarii până la sfârșitul anului. În fiecare an, câteva orașe de romani pleacă în străinătate în căutarea unui trai mai bun. Mulți s-au înstrainat și nu se vor mai întoarce niciodată acasă. Cu fiecare emigrant, țara noastră nu pierde doar un om, cu forța lui de muncă, ci pierde simboluri, tradiții și valori definitorii pentru națiunea română. Într-o Românie a extremelor, președintele Klaus Iohannis este singurul care a reușit să țină sus steagul normalității în ultimii cinci ani.

Este cel care a mers în stradă printre demonstranți, cel care care s-a dus peste PSD în ședință de guvern pentru a apăra o cauză ce ține de normalitate. Klaus Iohannis și Partidul National Liberal vor construi împreună România Normală, o Românie la care au visat generații: România spitalelor moderne, a autostrăzilor, o Românie educată, o Românie a românilor care nu mai sunt nevoiți să plece în străinătate pentru un trai mai bun.

– Care sunt valorile definitorii pentru Klaus Iohannis și pentru Partidul Național Liberal? Ce vă diferențiază, din acest punct de vedere, de competitorii dumneavoastră politici?

– Pe scena politică, la o extremă avem forțe politice care mimează democrația și care sunt interesate fie de modificări în justiție, fie de bunăstarea baronilor roșii. La cealaltă extremă, avem forțe politice care pun în discuție instituțiile democratice și care, mai nou, propun Fericire în Anarhie. Noi, Partidul Național Liberal, și candidatul nostru, Klaus Iohannis, credem că, în esență, structurile societății democratice sunt sănătoase și că putem face schimbările de care societatea românească are nevoie prin votarea candidaților potriviți și prin adoptarea legilor corecte.

 


„Vreau să le mulțumesc celor aproape 90.000 de prahoveni care au semnat pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Avându-l pe președintele alături de noi, vom câștiga în Prahova și localele, și parlamentarele de anul viitor.”


 

Credem că succesul trebuie să se bazeze pe seriozitate, efort și talent. Mai credem că, pentru a aduce prosperitate românilor, statul trebuie să încurajeze antreprenoriatul, să stimuleze întreprinderile mici și mijlocii, să susțină capitalul autohton și să demareze un program ambițios de investiții în infrastructură.

Nu în ultimul rând, noi credem că parcursul european al României trebuie consolidat prin asumarea valorilor fundamentale ale Uniunii Europene – și mă refer la democrație, economie de piață, respectarea drepturilor și libertăților individuale, consolidarea statului de drept.

– Care a fost reacția prahovenilor la campania de strângere de semnături?

– Vreau să le mulțumesc celor aproape 90.000 de prahoveni care au semnat pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Fără nicio îndoială, Președintele României și Partidul Național Liberal se bucură de o largă susținere printre prahoveni, fapt demonstrat și la vot, la alegerile europarlamentare și la referendumul din 26 mai. Sunt sigur că ne vom bucura de succes în 24 noiembrie.

Mai mult, avându-l pe președintele Klaus Iohannis alături de noi, vom câștiga în Prahova și localele, și parlamentarele de anul viitor. România Normală are nevoie de o administrație liberală, atât la nivel local, cât și la nivel central. Îi vom oferi, în sfârșit, președintelui partenerul de care are nevoie pentru a-și pune în practică viziunea pentru o Românie Normală.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UPDATE/COD GALBEN DE PLOAIE TORENŢIALĂ ŞI VIJELIE ÎN PESTE 10 LOCALITĂŢI PRAHOVENE

Un Cod galben de averse torenţiale şi vijelie a fost emis, în urmă cu câteva minute, pentru 13 localităţi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies