8 august 2022
No menu items!

Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, va susține toate propunerile primarilor pentru Bugetul de Stat

Cele mai vizualizate articole

Ca în fiecare an, președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu așteaptă propunerile tuturor primarilor prahoveni pentru amendamente la Bugetul de Stat pe 2020.

Deputatul PMP face o nouă invitație către aceștia, argumentând că politicienii trebuie să lase „partizanatul politic” şi să îşi unească forţele pentru „a realiza, împreună, proiectele menite să dezvolte judeţul”.

Președintele PMP Prahova, care este membru în comisia pentru Administraţie Publică, a făcut un apel la unitate, explicând, în adresa transmisă edililor, că „în campania electorală din anul 2016, m-am angajat în faţa oamenilor să promovez în Parlament orice demers de natură să contribuie la dezvoltarea Prahovei, fără să ţin cont de culoarea politică a primarului„.

Cătălina Bozianu a mai anunţat că aşteaptă sugestii până pe 11 decembrie şi că se angajează să susţină în timpul dezbaterilor pe buget proiectele venite de la primari ori să le ceară miniştrilor de resort, pe cale oficială, să răspundă problemelor semnalate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH