1 decembrie 2023
No menu items!

Deputatul Roberta Anastase îi solicită primarului Ploieștiului să aloce măcar un autobuz nou pentru transportul elevilor

Cele mai vizualizate articole

Inițiatoarea unui proiect de lege privind asigurarea transportului elevilor în condiții de siguranță, deputatul liberal Roberta Anastase face o solicitare către primarul Adrian Dobre pentru ca și Ploieștiul să beneficieze de transport pentru elevi, mai ales că municipalitatea a mai cumpărat alte 8 autobuze noi.

În țară deja sunt trei municipii care au înființat linii speciale de transport pentru elevi, fără să aștepte apariția legii. Este vorba de Brașov, București și Cluj-Napoca.

Iată scrisoarea deschisă adresată primarului Ploieștiului:

Domnule primar al Municipiului Ploiești, Adrian Dobre

Vă felicit pentru că ați reușit să aduceți al doilea lot de autobuze nepoluante în Ploiești. Demersul dumneavoastră se încadrează în procuparea noastră comună pentru situația stării de sănătate a comunității afectată de poluarea masivă din orașul nostru. Cred că odată cu aducerea în oraș a noului  lot de 8 autobuze este momentul cel mai potrivit  pentru alocarea a cel puțin unuia dintre acestea pentru transportul elevilor.

Domnule Primar,

Vă reamintesc că, în urmă cu un an, am promovat o inițiativă legislativă privind asigurarea transportului elevilor în condiții decente și de siguranță. Lipsa resurselor a întârziat demararea unui astfel de proiect în Ploiești, el dovedindu- se a fi unul de succes în oraşe precum București, Cluj- Napoca și Brașov unde  s-a reușit deja înființarea liniilor speciale pentru elevi. Sunt convinsă ca sunt în asentimentul dumneavoastră când spun că și elevii ploieșteni merită să se bucure de o asemenea facilitate, merită să circule cu mijloace de transport nepoluante, de ultimă generație.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH