28 octombrie 2021
No menu items!

Andrei Volosevici a fost achitat de toate acuzațiile din dosarul finanțării echipei Petrolul!

Cele mai vizualizate articole

Fostul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici, a fost achitat, în primă instanță, în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploieşti pentru abuz în serviciu şi două fapte de trafic de influenţă în legătură cu finanţarea echipei FC Petrolul Ploieşti şi atribuirea unui contract de lucrări.

Amintim că la momentul în care fostul primar a fost pus sub acuzare, acesta era propunerea de candidat pentru un nou mandat din partea PNL.Volosevici s-a retras atunci din cursa electorală, susținându-l pe Adrian Dobre pentru candidatura PNL la funcția de primar.

Conform deciziei instanței Curții de Apel Ploiești, Andrei Volosevici rămâne cu sechestru asigurător, deoarece a rămas nesoluționată acțiunea civilă formulată de UAT Ploiești. Decizia din data de 11 decembrie nu este definitivă, aceasta putând fi atacată în termen de 10 zile. Andrei Volosevici a postat pe facebook următorul mesaj:

”Am avut în permanență încredere în justiție, iar astăzi justiția a facut dreptate în cazul meu. Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în nevinovăția mea în ultimii 3 ani și jumătate”!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH