9 august 2022
No menu items!

ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE! ADRIAN DOBRE NU MAI CANDIDEAZĂ LA PRIMĂRIA PLOIESTI, DAR VREA SA CANDIDEZE LA PARLAMENT

Cele mai vizualizate articole

In aceasta seara, primarul Ploiestiului Adrian Dobre, după ce și-a prezentat bilanțul activității in administrația locală a anunțat ca nu va mai candida pentru un nou mandat. Nu are ce sa-și reproseze. “Am găsit, când am intrat in primarie, un oraș erodat de corupție (…). Am găsit o epava pe care am adus-o in port.“ a definit edilul situația pe care a gasit-o in anul 2016 in administrație.

In cei trei ani și jumătate de când conduce Primăria, Adrian Dobre a reușit sa semneze proiectele de anvelopare a 6 scoli și 14 blocuri, in valoare de 25 de milioane de euro, dar a gândit proiecte de peste 200 de milioane de euro. A canalizat 60 de străzi, a finalizat proiectele demarate de predecesori, a demarat lucrarile la Podul de lemn și blocurile de locuințe ANL pentru tineret de pe strada Cosminelor. Adrian Dobre nu-și reproșează nimic. N- a spus nicio vorba despre gunoaiele care au sufocat Ploieștiul. Nici o vorba despre locurile de joaca desființate, niciun cuvant despre starea jalnica a parcurilor, străzilor și trotuarelor din oraș. Domnul primar e mulțumit de mandatul sau și considera ca a acumulat atât de multă experienta in administrație încât sa fie un exemplu și un sprijin și pentru alți primari:”am demonstrat ca se poate face administrație corecta și tot ce știu sa fac poate fi pus in aplicare de cât mai multe administrații. Pot sa-mi folosesc experiența in folosul mai multor comunitati, nu doar Ploiestiului. Voi candida la Parlament pentru a putea sa ajut cât mai mulți primari. Sufletul și inima mea vor rămâne, însă, aici, la Ploiesti.”

In ceea ce privește viitorul candidat al PNL pentru Primăria Ploiesti, Adrian Dobre a evitat sa anunțe vreun nume, dar a anunțat ca acesta “va fi ocupat cu tăiatul de panglici” la proiectele lăsate in derulare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH