27 iulie 2021
No menu items!

AL DOILEA ROMAN INFECTAT CU CORONAVIRUS PE VASUL DE CROAZIERA DIAMOND PRINCESS

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat ca un al doilea romană aflat pe vasul de croazieră Diamond Princess a fost infectat cu coronavirus . Acesta făcea parte din cei 15 romani care sunt membrii ai echipajului.

Misiunea diplomatică este în contact cu cetățeanul român care a fost transferat la o unitate medicală din Tokyo, care a transmis misiunii diplomatice în cursul zilei de astăzi, 19 februarie, că se simte bine și nu manifestă simptome.

Potrivit datelor obținute de către reprezentanții ambasadei, autoritățile locale au precizat că toate persoanele prezente la bordul navei de croazieră au fost supuse testelor medicale, fiind în așteptarea rezultatelor.

17 cetățeni români – 15 angajați și 2 pasageri – se aflau pe vaporul de croazieră Diamond Princess, care este ținut în carantină într-un port din Japonia.

Starea de sănătate a primului cetățean român infectat cu noul virusul din China este stabilă, acesta fiind internat de aproape o săptămâna intr- un spital din Japonia .

Vasul de croazieră este ancorat în rada portului Yokohama, iar ambarcațiuni ale poliției japoneze patrulează pentru a împiedica civili să se apropie. Pana la acesta data 542 de persoane de pe vas au fost diagnosticate cu coronavirus din cele peste 3000 aflate la bord .

Autoritățile au decis debarcarea tuturor persoanelor , atât turiști cât și angajați , in perioada următoare , urmând ca ei sa fie plasați in carantina in spitale specializate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Juniorul României, David Popovici, la 2 sutimi de medalie!

O finală extraordinară a celui mai tânăr component al echipei olimpice din România. David Popovici a fost la... 2...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH