28 noiembrie 2023
No menu items!

AL DOILEA ROMAN INFECTAT CU CORONAVIRUS PE VASUL DE CROAZIERA DIAMOND PRINCESS

Cele mai vizualizate articole

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat ca un al doilea romană aflat pe vasul de croazieră Diamond Princess a fost infectat cu coronavirus . Acesta făcea parte din cei 15 romani care sunt membrii ai echipajului.

Misiunea diplomatică este în contact cu cetățeanul român care a fost transferat la o unitate medicală din Tokyo, care a transmis misiunii diplomatice în cursul zilei de astăzi, 19 februarie, că se simte bine și nu manifestă simptome.

Potrivit datelor obținute de către reprezentanții ambasadei, autoritățile locale au precizat că toate persoanele prezente la bordul navei de croazieră au fost supuse testelor medicale, fiind în așteptarea rezultatelor.

17 cetățeni români – 15 angajați și 2 pasageri – se aflau pe vaporul de croazieră Diamond Princess, care este ținut în carantină într-un port din Japonia.

Starea de sănătate a primului cetățean român infectat cu noul virusul din China este stabilă, acesta fiind internat de aproape o săptămâna intr- un spital din Japonia .

Vasul de croazieră este ancorat în rada portului Yokohama, iar ambarcațiuni ale poliției japoneze patrulează pentru a împiedica civili să se apropie. Pana la acesta data 542 de persoane de pe vas au fost diagnosticate cu coronavirus din cele peste 3000 aflate la bord .

Autoritățile au decis debarcarea tuturor persoanelor , atât turiști cât și angajați , in perioada următoare , urmând ca ei sa fie plasați in carantina in spitale specializate.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH