21 mai 2024
No menu items!

AL DOILEA ROMAN INFECTAT CU CORONAVIRUS PE VASUL DE CROAZIERA DIAMOND PRINCESS

Cele mai vizualizate articole

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat ca un al doilea romană aflat pe vasul de croazieră Diamond Princess a fost infectat cu coronavirus . Acesta făcea parte din cei 15 romani care sunt membrii ai echipajului.

Misiunea diplomatică este în contact cu cetățeanul român care a fost transferat la o unitate medicală din Tokyo, care a transmis misiunii diplomatice în cursul zilei de astăzi, 19 februarie, că se simte bine și nu manifestă simptome.

Potrivit datelor obținute de către reprezentanții ambasadei, autoritățile locale au precizat că toate persoanele prezente la bordul navei de croazieră au fost supuse testelor medicale, fiind în așteptarea rezultatelor.

17 cetățeni români – 15 angajați și 2 pasageri – se aflau pe vaporul de croazieră Diamond Princess, care este ținut în carantină într-un port din Japonia.

Starea de sănătate a primului cetățean român infectat cu noul virusul din China este stabilă, acesta fiind internat de aproape o săptămâna intr- un spital din Japonia .

Vasul de croazieră este ancorat în rada portului Yokohama, iar ambarcațiuni ale poliției japoneze patrulează pentru a împiedica civili să se apropie. Pana la acesta data 542 de persoane de pe vas au fost diagnosticate cu coronavirus din cele peste 3000 aflate la bord .

Autoritățile au decis debarcarea tuturor persoanelor , atât turiști cât și angajați , in perioada următoare , urmând ca ei sa fie plasați in carantina in spitale specializate.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Ana Bogdan și Valentin Crețu au devenit Cetățeni de Onoare ai orașului Sinaia

“Cu mare bucurie și mândrie acordăm titlul de “Cetățean de Onoare” sportivilor Ana Bogdan și Valentin Crețu. Acești doi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies