28 octombrie 2021
No menu items!

CARNAVALUL DE LA VENEȚIA SE ÎNCHIDE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI – ELEVII ROMANI AFLAȚI LA CARNAVAL SE ÎNTORC IN ȚARA

Cele mai vizualizate articole

Carnavalul de la Veneţia se închide la miezul nopţii, din cauza celor 25 de cazuri de coronavirus aparate in Veneto. Toate evenimentele programate pana pe 25 februarie, când ar fi trebuit sa se încheie oficial carnavalul,  vor fi anulate.

Toate școlile, universitățile și muzeele vor fi închise, iar evenimentele sportive vor fi anulate pana pe data de 1 martie inclusiv, au anunțat autoritățile locale din Veneto.

Cei 45 de elevi de la un liceu din Alba Iulia care au fost într-o excursie la Carnavalul de la Veneția se întorc de urgență acasă . Copiii nu prezintă simptome , nu au febra dar se vor întoarce la solicitare părinților care au cerut ca autocarul cu elevi să vină de urgență in țara.

Autoritățile romane au declarat inițial ca elevii vor fi plasați timp de 14 zile in carantina, dar premierul Ludovic Orban a declarat, in aceasta seara, ca nu se impune o măsura atât de severa, solicitând familiilor sa monitorizeze acasă starea de sănătate a copiilor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH