17 septembrie 2021
No menu items!

DE PROFESIE POLIȚIST, SALVATOR IN TIMPUL LIBER

Cele mai vizualizate articole

În această după-amiază, un polițist aflat in timpul liber a salvat viața unui copil de 2 ani, care se înecase cu mâncare.

În timp ce se afla pe raza localității Moara Domnească, colegul nostru, agent șef principal Vintilă Georgian, din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, a auzit strigătele unei femei care cerea ajutor pentru fiul său, aflat în stare de inconștiență.

Cu stăpânire de sine și în ciuda atmosferei tensionate din jur, polițistul a intervenit prompt și i-a aplicat copilului manevra specifică în caz de obstrucție a căilor respiratorii.

Sub privirile disperate ale mamei, agentul nu s-a oprit nicio secundă, știind că în joc e viața unui copil, și astfel, micuțul a început să respire din nou.

Copilul a fost preluat ulterior de un echipaj SMURD iar în prezent se află în afara oricărui pericol.

Inspectoratul de Poliție Prahova a emis un comunicat de presa prin intermediul căruia ii mulțumesc și îl felicită pe polițistul salvator.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

RESTRICŢII, DE MÂINE, ÎN CÂMPINA, AZUGA ŞI 8 COMUNE!

Zece unităţi administrativ-teritoriale intră, de mâine, sub incidenţa restricţiilor impuse pe fondul creşterii numărului de cazuri COVID. Comitetul Judeţean pentru...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH