24 octombrie 2021
No menu items!

Vântul face ravagii și în Ploiești!

Cele mai vizualizate articole

O bătrână a fost rănită de o bucată de tencuială căzută de la etajul 8!

Ploieștiul a fost în alertă în jurul prânzului, când vântul a început să bată puternic și în rafale. Zeci de panouri publicitare și mash-uri de pe blocuri au fost rupte. Mulți copaci au căzut, unii peste vehicole. Pe Republicii, în zona Mega Image, o tencuială de la etajul 8 al unui bloc a căzut în capul unei bătrâne de 89 de ani, aceasta a fost asistată medical și transportată la spital.

Pompierii au mai intrevenit la o degajare elemente construcție pe str. Valeni de la o casa, în pericol să cadă peste trecători.Bucățile de tencuiala au căzut peste un autoturism.

De asemenea, pe strada Zugravului se intervine pentru degajarea unor copaci căzuți pe firele electrice, iar pe bulevardul Petrolului pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Și pe Cosminele se acționează pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, iar pe Aleea Dediței două autoturisme au fost avariate de un copac picat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH