22 mai 2024
No menu items!

Noi candidați pentru alegerile locale din iunie!

Cele mai vizualizate articole

Pe scena prahoveană au început să apară candidații pentru funcția de primar din mai toate localitățile. Astăzi vă mai prezentăm câțiva dintre aceștia:

MARIUS PETRE este candidatul PMP Prahova pentru primăria orașului PLOPENI. În vârstă de 38 de ani, este de profesie inginer specializat în utilaj petrolier și a lucrat toată viața numai în mediul privat. Din 2016 este și consilier local la Plopeni.

CEZAR MUȘAT, omul este propus pentru primăria comunei SÂNGERU, are 47 de ani, a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București și a lucrat mulți ani în Statele Unite ale Americii ca specialist în logistică la companii cu obiecte de activitate diverse. A deprins cultul muncii și al lucrului în echipă, dus la bun sfârșit.

 

AUREL PETRIȘOR este propunerea PMP pentru primăria orașului BOLDEȘTI-SCĂENI. Are 42 de ani și este licențiat în management. Organizat și pasionat de muncă, principala sa abilitate este capacitatea de a lucra în echipă și de a valorifica la maximum potențialul fiecărui om implicat în același proiect.

GABRIELA ȘERBAN, candidează pentru primăria comunei BĂNEȘTI, lucrează de-o viață în domeniul calității apei potabile.

În vârstă de 52 de ani, este inginer chimist și, din 2016, consilier local din partea PMP.

ADRIAN NEACȘA este propunerea pentru primăria comunei PĂULEȘTI.

Are 47 de ani și este doctor în inginerie mecanică (cadru didactic la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești).

 

ANDREI PINTENARU, candidatul PMP pentru primăria orașului Azuga, este un tânăr de 32 de ani cu o poveste deosebită. Născut și crescut în oraș, a dezvoltat una dintre cele mai apreciate școli de schi de pe Valea Prahovei. Tată de gemeni (băiat și fată), are ca pasiune alpinismul utilitar. El este omul care reabilitează Crucea de pe Caraiman. Agățat de cordeline, la câteva zeci de metri peste cei 2291 altitudine ai Crucii.

IULIAN PREDA, candidează la primăria comunei ȘOTRILE, are 53 de ani. Manager al unei societăți comerciale din localitate, îl caracterizează spiritul antreprenorial. Provine din mediul privat, dar vrea să-și pună priceperea, capacitatea de muncă și buna-credință în slujba interesului public al oamenilor din localitate.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies