28 octombrie 2021
No menu items!

Nu le-a fost frică de coronavirus, acum le va fi frică de lege!

Cele mai vizualizate articole

Deși legea e clară și trebuie respectată, deși e o adevărată ”isterie”, uite că sunt și unii oameni inconștienți, care consideră că sunt mai cu ”moț”.

Potrivit măsurilor dispuse la nivel național, la sosirea pe teritoriul României, toți călătorii din zonele afectate, respectiv Hubei (China) și din cele 11 localități din Italia vor intra direct în carantină, pentru o perioadă de 14 zile. Celelalte persoane care vin din regiunile Lombardia și Veneto au obligația de a rămâne în izolare voluntară la domiciliu timp de 14 zile, la sosirea în România. Uite că cinci persoane din comunele Cerașu și Iordăcheanu riscă acum, nu să aibă gripă, ci dosar penal. Aceștia nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu, așa cum a fost dispusă măsura respectvă, fiind depistăți pe raza localităților de domiciliu.

A fost sesizată Poliția și cei cinci riscă, pentru nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, închisoare de la 6 luni la 2 ani sau amendă penală.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ÎNCĂ UN DOSAR DE VACCINĂRI FICTIVE ANTI-COVID. UNDE AU DESCINS PROCURORII

Poliţiştii şi procurori au descins în această dimineaţă la un centru de vaccinare din Sectorul 2, ca urmare a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH