10 august 2022
No menu items!

PRIMUL ROMAN DIAGNOSTICAT CU VIRUSUL COVID- 19, IN ITALIA, ESTE O TÂNĂRA DE 22 DE ANI

Cele mai vizualizate articole

PRIMUL ROMAN DIAGNOSTICAT CU VIRUSUL COVID- 19, IN ITALIA, ESTE O TÂNĂRA DE 22 DE ANI

Primul cetățean român diagnosticat cu coronavirus de pe teritoriul Italiei este o tânără de 22 de ani din Bologna care a călătorit la Milano – anunța site-ul Agenda Diasporei .
Tanara a fost internată vineri, 28 februarie 2020, la Spitalul Sant’Orsola, după ce joi noapte a prezentat primele simptome de stare febrilă, tremur și amețeli. Două teste au fost efectuate, ambele având  rezultat pozitiv .
Acum, starea sa de sănătate este stabilă și a fost externată. Tânăra va sta încă 14 zile în izolare la domiciliu. Aceeași măsură a fost prevăzută pentru mama acesteia și pentru doi prieteni cu care s-a întâlnit înainte de a afla că este infectată cu COVID-19 . Testele tuturor contacţilor apropiaţi româncei sunt negative.
 “Am stat într-o cameră izolată. Toți cei care intrau în camera unde stăteam, aveau constume speciale, măști, haine de unică folosință. Nu avea voie să intre nimeni în afară de personalul medical. Am stat internată cinci zile, timp în care am luat tachipirină (paracetamol) și un antibiotic foarte puternic administrat sub formă de perfuzie. Acum mă simt bine, nu mai am vreun simptom”, ne-a declarat Bianca.

Bianca este originară din Drobeta-Turnu Severin, dar trăiește de mică la Bologna. Este studentă și colaborează cu lumea modei și a televiziunii.
Până în prezent, în Emilia-Romagna s-au înregistrat 698 de cazuri de coronavirus, dintre care 30 de persoane au decedat și 10 s-au vindecat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH