28 noiembrie 2023
No menu items!

DIRECTORUL POSTEI ROMANE S-A RĂZGÂNDIT : PENSIILE VOR FI ADUSE DE POSTASI IMBRACATI CU ECHIPAMENT DE PROTECTIE

Cele mai vizualizate articole

Directorul Postei Romane a revenit, in acesta după amiaza, asupra deciziei de a nu mai distribui pensiile si alocațiile la adresele in care se afla persoane in izolare la domiciliu.
Acesta a precizat ca “Distribuirea se va face conform calendarului. (…) Poștașii noștri vor fi dotați cu măști, ochelari și mănuși. Ministerul Sănătății ne-a pus la dispoziție un volum de 100.000 de măști. Distribuirea prestațiilor sociale se va face într-un mod sigur, atât pentru poștași, cât și pentru beneficiari. Până în acest moment nu a fost perturbată activitatea de distribuire a prestațiilor sociale față de niciun beneficiar, față de niciun pensionar și nici în perioada următoare.”, a declarat Horia Grigorescu, șeful Poștei Române.
La acest moment se afla izolați și monitorizați la domiciliu, la nivel național, peste 11 000 de persoane , dintre care 726 sunt in județul Prahova .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH