28 mai 2022
No menu items!

INCA DOUA CAZURI DE CORONAVIRUS IN ROMANIA!

Cele mai vizualizate articole

Au fost confirmate alte doua cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19), numarul cazurilor ajungand astfel la 11 in tara noastra.
Este vorba despre o tanara de 15 ani din Timisoara si alta de 16 ani din Hunedoara. Eleva din Timisoara merge la acelasi liceu cu ceilalti doi tineri de 16 ani, dar intr-o alta clasa, informeaza Grupul de Comunicare Strategica. La acest moment, cursurile institutiei de invatamant sunt suspendate pana pe 11 martie, urmand ca in cursul zilei de luni Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta sa decida suspendarea cursurilor pana la 14 zile. Fata s-a prezentat in cursul zilei de vineri la Spitalul de copii din Timisoara, cu febra si tuse, asa ca a fost internata la Spitalul de boli infectioase. In prezent, starea sa de sanatate este ameliorata, fara febra.
Al doilea caz confirmat azi este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a calatorit in acelasi avion in imediata proximitate a barbatului de 40 de ani, confirmat in cursul zilei de ieri cu infectie cu noul coronavirus (COVID-19).Tanara este asimptomatica si va fi internata la Spitalul de boli infectioase din Timisoara.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Festival la ceas aniversar!

Devenit o tradiție, Festivalul Național al Teatrelor de Revistă pentru Copii a ajuns la ediția cu numărul 25! Doar...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH