24 octombrie 2021
No menu items!

Update-Turistul ratacit in Bucegi a fost gasit de salvamontisti!

Cele mai vizualizate articole

Salvamontistii din Busteni au cautat de ieri seara in Bucegi un turist care a plecat de la Varful Omu si a sunat dupa ajutor intrucat s-a ratacit. Barbatul, in varsta de 43 ani, a plecat din 06.02.2020 ora 12.30 de la Vf. Omul spre Vf. Bucsoiu.

Echipele Salvamont Busteni, Salvamont Prahova si Salvamont Brasov intervin pentru cautarea-salvarea unei persoane ratacite in masivul Bucegi. Alarma a fost data aseara de turistul ratacit, acesta nu a putut oferi detalii unde se afla, telefonul aflat cu acumulatorul la 4% inchizandu-se imediat. Salvamontistii au declansat actiunea de cautare imediat, actionand pe cele doua directii estimate ca fiind posibil sa fie alese pentru retragere de catre cel ratacit, spre Busteni, respectiv spre Rasnov„, au transmis pe Facebook Dispeceratul National Salvamont. In cursul serii l-au cautat cei de la Salvamont Busteni cu 8 oameni in zona Vf. Bucsoiu.

Salvamontistii din Brașov au preluat continuarea căutărilor, începând din partea inferioara a văii, iar cei din partea superioara s-au retras din zona, pentru a nu ii pune în pericol printr-o eventuala declanșare de avalanșe. Salvamontistii din Bușteni și Prahova au ajuns astăzi la ora 5:00 în baze.

Astazi, 07.03.2020 incepand cu ora 08.00 au plecat 13 salvamontisti si 3 Jandarmi montani din Rasnov Glajarie spre Vf. Bucsoiu. Barbatul a fost găsit de echipa de salvamont Brașov in Valea Glejariei spre Rasnov, fara probleme medicale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH