1 decembrie 2023
No menu items!

Adio Italia! România anulează toate zborurile pe rutele italiene!

Cele mai vizualizate articole

După ce, începând de duminică, autoritățile din România au decis interzicerea activităților care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane, de luni, până pe 23 martie, a fost luată, de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, decizia de anulare a tuturor zborurilor din și spre Italia.

Operatorii aerieni au obligația de a nu permite îmbarcarea cetățenilor care vin din Italia, China, Iran, Coreea de Sud, către România cu escală, a precizat ministrul. Cetățenii străini care vin din aceste țări pot intra în România doar sub măsura obligatorie a carantinei. Cei care vin indirect, prin intermediul unor zboruri cu escală, vor intra în carantină. Anularea zborurilor s-a făcut și în contextul în care guvernul italian a decis să plaseze în carantină toată Lombardia, cu capitala economică la Milano, cât și regiunea Veneția, nordul regiunii Emilie-Romagne și estul Piemont.

Cetățenii români care sosesc din China, Italia, Coreea de Sud prin punctele de frontieră terestre vor intra în carantină pe raza județului de graniță sau în izolare la domiciliu, a anunțat ministrul Internelor Marcel Vela.

O nouă ședință a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență va avea loc luni, la ora 16.00.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH