28 octombrie 2021
No menu items!

UNIVERSITATEA DE MEDICINA DIN IAȘI ÎȘI SUSPENDA CURSURILE – O PARTE DINTRE CURSURI SE VOR TINE ON- LINE

Cele mai vizualizate articole

Consiliul de Administrație al Universitatii de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, întrunit in acesta seara a decis suspendarea cursurilor in zilele următoare, în contextul riscului infectării cu COVID19 și în contextul în care UMF din București a luat deja decizia suspendării cursurilor.
Prin decizia din acesta seara s- a stabilit ca in perioada 9 – 10 martie 2020 se suspendă, în totalitate, activitatea didactică cu studenții. În acest interval, Decanatele facultăților vor evalua spațiile necesare pentru relocarea activităților didactice din spitale.
De asemena , incepand cu data de 11 martie 2020 până la 31 martie 2020 cursurile la toate facultățile și specializările se vor desfășura on-line, pe platforma de e-learning.
Lucrările practice din anii preclinici se vor desfășura conform orarului deja stabilit.
Stagiile clinice se vor desfășura, sub formă de prezentări de caz (Case-Based Learning și Problem-Based Learning), în spațiile de învățământ ale Universității, altele decât cele din clinici, conform orarului care va fi perfectat în zilele de 9 și 10 martie 2020 și postat pe site-ul www.umfiasi.ro.
Sesiunea pentru examenele credit se va desfășura conform programării stabilite.
Serviciile administrative vor lua măsurile care se impun pentru funcționalizarea tuturor spațiilor care pot fi utilizate în scopuri didactice și pentru intensificarea măsurilor profilactice specifice.

Deplasările cadrelor didactice în zone cu risc epidemiologic și mobilitățile studentești de tip outcoming și incoming se suspendă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH