24 iunie 2024
No menu items!

Noi masuri obligatorii luate de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta

Cele mai vizualizate articole

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis suspendarea transportului rutier de persoane in trafic international pentru toate cursele spre Italia si din Italia incepand de pe 10 martie pana pe 31 martie. De asemenea, toti furnizorii publici si privati de transport de persoane sunt obligati sa dezinfecteze masinile.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca operatorii feroviari sunt obligatia sa afiseze mesaje prin care romanii care vin din Italia sa fie informati ca vor intra in carantina sau izolare pe teritoriul Romaniei.

S-a decis si sistarea programelor de studii privind schimbul de experienta pana in 31 martie. Ministrul Vela a adaugat ca se sisteaza si stadiile de practica din spitale.

O alta masura impusa se refera la faptul ca toate institutiile publice si private au obligatia de a asigura la toalete prosoape, sapun si dezinfectant.

Reamintim ca începând cu data de 11 martie și până pe 22 martie vor fi închise toate unitățile școlare preuniversitare de stat și private.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies