1 decembrie 2023
No menu items!

UPDATE : AU FOST CONFIRMAT AL 53 CAZ A FOST CONFIRMAT AL 51 CAZ DE CORONAVIRUS IN ROMÂNIA – E UN ȘOFER ÎNTORS DIN ITALIA

Cele mai vizualizate articole

UPDATE 2: A fost confirmat cazul 53.
Un bărbat, în vârstă de 53 ani, din Covasna. Acesta a venit din Italia, Trentino, pe 08.03 și s-a autoizolat la domiciliu. A avut contact cu un caz pozitiv. – informează Grupul de Comunicare Strategică.
UPDATE 1 : A fost confirmat cazul 52.
o femeie, în vârstă de 33 ani, a fost confirmată cu noul coronavirus.  Aceasta lucrează în Trentino, Italia si a intors pe 10.03.2020 iar ziua urmatoare, pe 11.03.2020 s-a internat cu durere în gât la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca- anunță Grupul de Comunicare Strategică.

In aceasta seara, a fost confirmat al 51-lea caz de infectare cu coronavirus, înregistrat in România . Este un bărbat in vârsta de 21 ani, din județul Mureș, șofer de TIR, care a a călătorit în Italia în perioada 4-6 martie. In cursul zilei de 10 martie 2020 a apelat la 112 anunatat ca prezidate simptome care se încadrau in definiția de caz. Acesta a fost internat imediat la secția de boli infecțioase a Spitalului județean din Tg. Mureș.
După confirmarea diagnosticului , tânărul va fi transferat la Cluj-Napoca

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH