4 decembrie 2023
No menu items!

Ministrul Muncii- declaratii despre un sprijin pentru mediul privat

Cele mai vizualizate articole

Violeta Alexandru, ministrul interimar al Muncii, afirma ca Guvernul analizeaza o solutie privind cheltuielile cu somajul tehnic pentru angajatii din mediul privat, trimisi acasa pe fondul crizei coronavirusului. Ea spune ca s-a discutat inclusiv despre un sprijin pentru mediul privat.

Am discutat inclusiv cu privire la o potentiala solutie financiara de sprijin pentru mediul privat. Analizam imediat ce se termina ziua de astazi, respectiv se clarifica situatia Guvernului, sub aspectul votului din Parlament, pentru ca, din pacate, criza s-a suprapus peste situatia politica, in care noi avem in acest moment parghii limitate de a actiona, dar va confirm ca discutia a avut loc. Ne preocupa gasirea unor tipuri de sprijin pentru companii„, a declarat Violeta Alexandru pentru RFI Romania.

Ministrul a mai explicat ca se face o analiza pe domenii de activitate.

Ma gandesc implicit la o solutie care sa duca fondurile privind acoperirea cheltuielilor de somaj tehnic. In sensul acesta ma gandesc, pentru angajati, pentru cei care ajung in situatia de a avea nevoie de fonduri de somaj, dar nu este singura masura. Este o discutie pe care o facem implicit cu cei care lucreaza pe aceasta tema din Ministerul Finantelor. In momentul in care vom contura o solutie o vom da publicitatii„, a adaugat Violeta Alexandru.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH