4 decembrie 2023
No menu items!

33 DE DOSARE PENALE DESCHISE PENTRU INFRACȚIUNEA DE ZĂDĂRNICIRE A COMBATERII RĂSPÂNDIRII BOLILOR

Cele mai vizualizate articole

Autoritățile au deschise 33 de dosare penale în care sunt cercetate 42 de persoane pentru infracțiunea de zadarnicire a combaterii răspândirii bolilor, anunță Grupul de Comunicare Strategică. In județul Prahova s-au deschis 9 dosare penale pentru aceasta infracțiune.

La această infracțiune se înscriu actele celor care refuză testarea, nu se supun carantinării sau nu respecta izolarea la domiciliu.

La nivel naţional, până la momentul actual, au fost confirmate 102 de cazuri COVID-19, dintre care 31 in Bucuresti. 6 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi.
Grupul de Comunicare Strategică anunţă că toţi pacienţii infectaţi au o stare generală bună, cu excepţia bărbatului internat la Spitalul „Victor Babeş” care a prezentat complicaţii, dar a cărui stare este ameliorată.
În prezent, sunt în carantină instituţionalizată 2.652 de persoane, iar 14.573 de persoane se află în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală.

2/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

2/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI AL TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH