9 august 2022
No menu items!

DE MÂINE, FRANCEZII NU MAI AU VOIE SA IASĂ DIN CASE

Cele mai vizualizate articole

Seful statului, Emmanuel Macron, le-a cerut cetatenilor francezi sa stea acasa si sa nu iasa decat daca n-au incotro. De marti la pranz, orice deplasare neesentiala va fi limitata in Franta, vreme de 15 zile, potrivit BBC .

Se vor permite deplasari pentru cumparaturi, pentru a merge la munca si pentru a merge la medic, atunci cand situatia o impune . Deplasarile neesentiale vor fi sanctionate. In acest context, Macron a anuntat ca al doilea tur al alegerilor locale se amana.

In Franța s- au înregistrat pana la acesta data  6633 de cazuri, din care 1210 in ultimele 24 de ore și  148 de decese , din care 21 in ultimele 24 de ore.

Totodata, Macron a anuntat ca Uniunea Europeana isi va inchide de marti la pranz granitele externe timp de 30 de zile.„Toate calatoriile intre tari ne-europene si UE vor fi suspendate timp de 30 de zile. Suntem acum intr-un razboi. E unul sanitar, dar inamicul este aici” a spus Emmanuel Macron.

.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH