10 august 2022
No menu items!

PANICA , COZI ȘI LIPSA DE RESPONSABILITATE CIVICĂ – PRAHOVENII SE ÎNGHESUIE LA COZI

Cele mai vizualizate articole

Clădirea in care funcționează Casa de pensii, Agenția Județeana de Ocupare a Forței de Munca ( AJOFM) și Agentia de Plăti Sociale ( AJPIS ) a fost luată cu asalt de zeci de prahoveni , majoritatea persoane in vârsta, dornici sa- și rezolve toate problemele rămase nerezolvate peste an sau care ar trebui soluționate pana la sfârșitul anului. Un comportament iresponsabil care a creat, încă de dimineața, cozi și isterie. Reprezentații celor trei instituții au luat ca măsura de protecție, atat pentru angajați cât și pentru petenți, decizia de a limita accesul doar pe usa principala și de permite accesul in clădire doar in grupuri restrânse de numai 5-10 persoane, astfel, cozile s- au format pe trotuarul din fata clădirii.

Ce voiau sa rezolve cetățenii ? Orice ! Cei mai mulți au vrut sa știe ce se întâmpla cu biletele pentru tratament rezervate pensionarilor. Din nefericire, aceste întrebări au rămas fără răspuns deorece hotelurile, care tradițional aveau oferte destinate pensionarilor, in aceasta perioada sunt închise și in actualele condiții de stare de urgentă agenții economici nu știu când vor fi redeschise. Purtătorul de cuvant al Casei de pensii a precizat ca mulți cetățeni au venit doar sa ceara informații despre modul de aplicare a legii pensiilor, sa obțină informații despre cotizația acumulata sau sa- și depună dosarul de pensionare. O grămada de întrebări și probleme care nu erau urgente, dar pe care prahovenii au rămas nerezolvate și pe care prahovenii, in pragul  stării de urgenta si-au dorit sa le rezolve, ignorând atat recomandările autorităților de a limita deplasările cât și informațiile oferite de instituții care au anunțat ca pentru informații pot solicita telefonic lămuriri sau pot accesa adresele online .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH