1 decembrie 2023
No menu items!

Președintele Donald Trump- recomandări pentru a încetini răspândirea coronavirus

Cele mai vizualizate articole

Președintele Donald Trump a recomandat americanilor să evite adunările a 10 sau mai multe persoane și să evite șederea la baruri și restaurante pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. Lista de două pagini, numită „15 zile pentru a încetini răspândirea”, recomandă evitarea consumului de mâncare sau băutură în baruri, restaurante și corturi alimentare – folosirea opțiunii de livrare, preluare și livrare.

„Prin urmare, administrația mea recomandă tuturor americanilor, inclusiv celor tineri și sănătoși, să învețe de acasă când este posibil, să evite o adunare în grupuri de mai mult de zece persoane, să evite călătoriile discreționare și să evite să mănânce și să bea în baruri, restaurante și instituțiile de alimentație publică. Mai degrabă am fi în fața curbei decât în spatele acesteia”, a declarat președintele Trump. „Fiecare dintre noi are un rol esențial de jucat în stoparea răspândirii”, a spus acesta în sala de informare a Casei Albe. El a precizat că virusul va fi o amenințare până în vară. „Oamenii vorbesc despre iulie, august, ceva de genul acesta”, a spus Trump.

El a cerut americanilor să lucreze împreună pentru a combate răspândirea bolii. Și a remarcat că țara va sărbători împreună când virusul a fost învins.

„Dacă toată lumea face această schimbare și sacrificii acum, ne vom întruni împreună ca națiune și vom învinge virusul și vom avea o sărbătoare mare cu totul.”, a spus el.

De asemenea, președintele SUA a cerut ca dacă „sunteți o persoană mai în vârstă, rămâneți acasă și departe de alte persoane”. Și mai recomandă:„chiar dacă ești tânăr sau altfel sănătos, ești în pericol și activitățile tale pot crește riscul pentru alții”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH