15 iunie 2024
No menu items!

AFLA CE RESTARANTE NU ȘI- AU INCHIS BUCĂTĂRIILE ȘI DE UNDE  POȚI COMANDA MÂNCARE PE PLATFORMA „FACEMNOI.ro”

Cele mai vizualizate articole

In Ploiesti a apărut o inițiativa lăudabilă care dovedeste ca in momente grele putem deveni o comunitate, nu doar locuitorii unui oraș gri in care avem impresia ca nimic bun nu se mai poate întâmpla. De azi s- au închis toate restaurantele din țara. Nu mai au voie sa aibă clienți. Au fost mulți care au spus ” și ce dacă . Mâncam acasă !” Nu- i chiar așa simplu . Restaurantele au angajați care trebuie trimiși in șomaj . Unele sunt doar afaceri de familie care reprezintă singurul venit . Trebuie sa supraviețuiască !

” În momentele grele din viata noastra, ne dăm seama de caracterul oamenilor din jurul nostru!

Atunci când este nevoie sa ne adaptăm unei situații mai puțin plăcute, nu atunci când totul strălucește!” A postat propietara unui astfel de restaurant .

Pentru a dovedi ca suntem o comunitate care se unește in momentele grele , Marius Zinveliu a venit in întâmpinarea tuturor antreprenorilor din Ploiesti prin  www.facemnoi.ro , o platforma pe care  veti găsi restaurantele care si- au păstrat bucătăriile deschise si care va pot trimite acasa , in condiții de siguranța sanitara, tot ce va doriți.

Este o platforma ” fără afiliere politic. Este doar o acțiune a comunității  oamenilor din Ploiesti, indiferent de statut, origine, rasa, varsta, sex, venituri, etc. ” așa cum se autodefinesc initiatoriii.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies