15 august 2022
No menu items!

AFLA CE RESTARANTE NU ȘI- AU INCHIS BUCĂTĂRIILE ȘI DE UNDE  POȚI COMANDA MÂNCARE PE PLATFORMA „FACEMNOI.ro”

Cele mai vizualizate articole

In Ploiesti a apărut o inițiativa lăudabilă care dovedeste ca in momente grele putem deveni o comunitate, nu doar locuitorii unui oraș gri in care avem impresia ca nimic bun nu se mai poate întâmpla. De azi s- au închis toate restaurantele din țara. Nu mai au voie sa aibă clienți. Au fost mulți care au spus ” și ce dacă . Mâncam acasă !” Nu- i chiar așa simplu . Restaurantele au angajați care trebuie trimiși in șomaj . Unele sunt doar afaceri de familie care reprezintă singurul venit . Trebuie sa supraviețuiască !

” În momentele grele din viata noastra, ne dăm seama de caracterul oamenilor din jurul nostru!

Atunci când este nevoie sa ne adaptăm unei situații mai puțin plăcute, nu atunci când totul strălucește!” A postat propietara unui astfel de restaurant .

Pentru a dovedi ca suntem o comunitate care se unește in momentele grele , Marius Zinveliu a venit in întâmpinarea tuturor antreprenorilor din Ploiesti prin  www.facemnoi.ro , o platforma pe care  veti găsi restaurantele care si- au păstrat bucătăriile deschise si care va pot trimite acasa , in condiții de siguranța sanitara, tot ce va doriți.

Este o platforma ” fără afiliere politic. Este doar o acțiune a comunității  oamenilor din Ploiesti, indiferent de statut, origine, rasa, varsta, sex, venituri, etc. ” așa cum se autodefinesc initiatoriii.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

4 ŞOFERI DROGAŢI, DEPISTAŢI IERI ÎN TRAFIC ÎN PRAHOVA

Val de şoferi drogaţi pe şoselele din Prahova! Poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic 4 şoferi aflaţi sub...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH