9 august 2022
No menu items!

CEA MAI NEAGRĂ ZI DIN ITALIA: 475 DE DECESE ȘI 4.207 DE CAZURI NOI ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Cele mai vizualizate articole

Cea mai negra zi din Italia de la începutul epidemiei de coronavirus. In aceasta seara autoritățile italiene au anunțat ca in ultimele 24 de ore au fost înregistrate 475 de decese, un număr niciodată atins până acum, în timp ce cazurile nou confirmate se ridică la 4.207, din nou un record nedorit.

Media de vârsta a persoanelor decedate in Italia este de 79 de ani.

Autoritățile încearcă sa constrângă populația sa respecte restricțiile de circulație și impunerea de izolare la domiciliu, doar in ultimele 24 de ore fiind aplicate 8.000 de amenzi.

Este o veste cu atât mai proastă cu cât în ultimele zile se înregistra o ușoară ameliorare a situației și oamenii își puneau speranțele într-un reviriment. Cu toate acestea, experții au avertizat că de fapt vârful epidemiei în Italia se va atinge în 23-25 martie.

În total, Italia a ajuns la 35.713 cazuri de Covid-19, dintre care 4.025 de oameni s-au făcut bine. Mai grav este că a crescut și numărul persoanelor în stare critică, la 2.257.

Cu o rată de 591 de îmbolnăviri la un milion de locuitori, Italia este țara în care epidemia face cele mai mari ravagii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH