20 mai 2024
No menu items!

AMBASADA SUA LA BUCURESTI SUSPENDA ACORDAREA DE VIZE CARE NU REPREZINTĂ O URGENTĂ

Cele mai vizualizate articole

Secţia Consulară a Ambasadei SUA la Bucureşti , anunțată pe pagina sa oficială , ca suspendă toate operaţiunile de viză care nu reprezintă urgenţe, din motive de siguranţă şi sănătate publică, pe perioada pandemiei de COVID-19.

Măsura a fost luată in contextul in care Statele Unite ale Americii au suspendat vineri eliberarea vizelor obişnuite în toate ţările lumii pe fondul crizei sanitare provocate de COVID-19, a anunţat Departamentul de Stat,

„Toate programările pentru interviurile pentru viză sunt suspendate până la o dată care va fi anunţată ulterior. Acest lucru include suspendarea programărilor pentru vizele turistice B1-B2, vizele J-1 pentru programul Summer Work Travel şi alte categorii, cu excepţia cazurilor în care programările se încadrează într-una dintre situaţiile exceptate menţionate mai jos. Suspendarea se aplică şi persoanelor care solicită reînnoirea vizei prin curier, prin intermediul programului de reînnoire a vizei fără interviu. Între timp, vă rugăm să trimiteţi orice întrebare specifică către adresa de e-mail a consulatului: VisasBucharest@state.gov.

Persoanele ale căror programări pentru interviurile pentru vize temporare au fost anulate, inclusiv participanţii la programul Summer Work Travel, pot reprograma interviul pentru o dată ulterioară. Vă rugăm să accesaţi pagina www.ustraveldocs.com/ro în mod constant pentru mai multe informaţii privind disponibilitatea serviciilor de viză temporară. Nu se plăteşte o taxă pentru reprogramare, iar taxa de solicitare a vizei este valabilă pentru un an.

Persoanele care trebuie să călătorească imediat în SUA pot solicita o programare în regim de urgenţă prin intermediul profilului personal destinat solicitărilor de urgenţă, de pe www.ustraveldocs.com/ro. Toate programările de urgenţă trebuie însoţite de documente care să demonstreze motivul călătoriei în regi de urgenţă şi dovezi ale rezervărilor de zbor către Statele Unite. Secţia Consulară va analiza fiecare solicitare de programare în regim de urgenţă individual.

Suspendarea intrării în Statele Unite nu se aplică membrilor de echipaj care solicită vize C1/D, solicitanților de viză pe bază de petiție H1B, H2A H2B sau demnitarilor străini şi rudelor de gradul I ale acestora, aflaţi în călătorie în scop oficial.” – se precizează in anuntul oficial al Ambasadei SUA la Bucuresti .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies