21 mai 2022
No menu items!

DE MÂINE  SE ÎNCHID CABINETELE STOMATOLOGICE ȘI MALL- urile

Cele mai vizualizate articole

Prin Ordonața Militară 2/2020, anunțată sâmbătă seara de ministrul de interne Marcel Vela, se interzice funcționarea cabinetelor stomatologice și a mall-rilor sau a altor centre comericiale care găzduiesc mai multe magazine cu vânzare cu amănuntul, altele decât cele alimentare.

Ordonanța militară prevede:

  • Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină dentară. Prin excepție, sunt permise intervențiile stomatologice de urgență.

Măsura se aplică începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora României.

  Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie.

Prin centru comercial se înțelege „structura de vânzare cu suprafața medie sau mare în care se desfășoară activități de comercializare cu amănuntul de produse, servicii de piaţă şi de alimentaţie publică, ce utilizează o infrastructură comună şi utilităţi adecvate”, astfel cum este reglementat în anexa la Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Măsura se aplică începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora României.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CEZAR OUATU ŞI GABRIEL DOROBANŢU CONCERTEAZĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA ZILELE PLOIEŞTIULUI

Zilele Orașului Ploiești revin după o pauză de 2 ani, pe scena evenimentului urmând să evolueze artiști români de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH