14 aprilie 2024
No menu items!

4 PLOIEȘTENI ANGAJAȚI LA UPETROM PLOIESTI -1MAI AU FOST INFECTAȚI CU VIRUSUL COVID-19

Cele mai vizualizate articole

4 dintre angajatii UPETROM – 1 Mai din Ploiesti au fost infectați cu virusul COVID19 după ce au intrat in contact cu unul dintre șefi, din Bucuresti, care fusese confirmat.

25 de salariați ai societății UPETROM -1Mai au fost testați  și obligați sa intre in izolare la domiciliu, după ce DSP– Prahova a fost anuntata ca acestia au fost in contact cu un bărbat din Bucuresti infectat cu COVID-19. Pentru patru dintre acestia rezulatatul testelor a fost pozitiv, deci au fost infectați cu virusul COVID-19 . Acestia sunt asimptomatici, se simt bine și sunt internați la sectia de boli infecțioase (Movila) a Spitalului Județean Ploiesti, au precizat colegii acestora.

Barbatul de la care s- au infectat ploieștenii angajați la UPETROM a fost depistat in Bucuresti și internat intr-un spital din capitala. Surse apropiate anchetei epidemiologice au declarat, la acel moment,  ca nu este exclus ca acesta sa fie un contactat indirect al senatorului Vergil Chitac.

Numărul total al cazurilor din județul Prahova a ajuns astfel la șase , după ce in urma cu o saptamana , alte doua persoane venite din Italia, mama ( 45 ani ) și fiu ( 20 ani ) aflate in carantina instituționalizată la Bușteni , au fost confirmate in urma testării ca sunt infectați cu COVID -19.

Reamintim la nivelul județului Prahova, în data de 22 martie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 3015persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, dintre care 423 au intrat sub această măsură în ultimele 24 de ore. În același interval, 71 au finalizat perioada de izolare de 14 zile. În carantină instituționalizată se află 82 de persoane.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

MAȘINI DE EPOCĂ/ POVESTEA UNEI DUBIȚE VECHI, FOLOSITĂ LA CĂRĂTUL CARTOFILOR, TRANSFORMATĂ ÎNTR-O BIJUTERIE PE ROȚI

O dubiţă VW veche de 47 de ani, folosită de o familie din Harghita la căratul cartofilor, a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies