24 iunie 2024
No menu items!

PLOIEȘTEANUL RECIDIVIST  DIN CARANTINA S-A ALES CU DOSAR PENAL PENTRU DEȚINERE DE DROGURI

Cele mai vizualizate articole

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) din Ploieşti au deschis  in acesta seara un dosar penal pentru bărbatul in vârsta de 33 de ani aflat in carantina instituționalizată intr-un hotel din comuna Blejoi (lângă Ploiesti) pentru deținere de droguri.

Inspectoratul Județean de Jandarmi care este abilitat cu paza clădirii, a precizat prin intermediul unui comunicat de presa că „urmare a incidentului din data de 16.03.2020 când o persoana de sex bărbătesc a fost depistata cand a aruncat pe geamul din spatele hotelului, în parcul de la benzinăria OMV Petrom, un pachet de țigări în care, ulterior a fost identificata o substanță vegetala ce părea a fi canabis și o punga în care se aflau foite de hârtie pentru confecționat țigări, BCCO Ploiești a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută și pedepsită de art. 4 alin 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, dosar care a fost înaintat DIICOT Ploiești spre competenta soluționare.”

Ploiesteanul s-a întors din Italia și se afla in carantina din data de 14 martie. De la momentul plasării in carantina, a fost sancționat până  în prezent de 4 ori pentru refuz de legitimare, injurii și tulburarea ordinii publice și i s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor( art. 352).

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies