4 decembrie 2023
No menu items!

DE CE SI-A DAT DEMISIA MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, VICTOR COSTACHE ? 

Cele mai vizualizate articole

In plin scandal epidemiologic, la Suceava, ministrul Sănătății a anunțat ca vrea sa înceapă un program de testare a tuturor bucureștenilor. Un proiect UTOPIC. 2 milioane de locuitori nu pot fi testați decât in peste 2.000 de zile.

Declarația ministrului a bulversat nu doar lumea medicală.

Prioritatea in acest moment ar trebui sa fie axata pe Suceava unde este înregistrată cea mai grava situație. Spitalul Județean este închis. Aproximativ 100 de cadre medicale sunt confirmate ca fiind infectate cu COVID-19. Colegiul Medicilor din Suceava anunțat ca după redeschiderea spitalului, după dezinfectare, probabil niciun medic nu va mai accepta sa se întoarcă sa lucreze in aceasta unitate sanitara. Jumătate din decesele anunatate sunt din Suceava (inclusiv ultimele trei cazuri anunatate). Tot orașul e panicat. Aproxiamtiv 100 000 locuitori.

In acest context, Ministrul Sănătății, Victor Costache, a anunțat ca intenționează sa demareze testarea integrală a populației Bucureștiului pentru COVID-1

„Am avizat un parteneriat și un program care va demara rapid. Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului printr-o serie de echipe care vor merge door to door (din ușă în ușă- n.red.), după modelul Coreei de Sud. Este foarte important să facem milioane de teste. Până la sfârșitul săptămânii, vom avea încă 200.000 de teste. Am pornit cu un singur centru de testare în ianuarie și acum avem cel puțin 20 și vrem să avem 1-2 la nivel județean”, a declarat ministrul Sănătății.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI AL TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH