9 august 2022
No menu items!

NUMĂRUL DECESELOR DIN CAUZA COVID -19, IN ROMÂNIA, A AJUNS LA 50. AMBELE CAZURI AU FOST CONFIRMATE CA FIIND INFECTATE CU COVID-19 DUPĂ PRODUCEREA DECESULUI

Cele mai vizualizate articole

Grupul de comunicare strategica a anunțat în aceasta seara inca doua decese din cauza infectării cu virusul DOVID -19.

Este vorba de doua persoane din județul Hunedoara cu vârste de 74 de ani și 60 de ani, ambele cu patologie preexistentă.

Bărbat, 74 de ani, jud. Hunedoara, internat pe data de 19.03.2020 în Secția de oncologie Deva. Pe data de 27.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Confirmarea de infectare cu coronavirus a sosit pr data de 30 Martie, la trei zile după producerea decesului. Acesta avea patologie preexistentă: adenocarcinom gastric stadiul IV, carcinomatoza.

Numărul 50 este o femeie in vârsta de 60 de ani, din judetul Hunedoara. În data de 26.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Și in acest caz confirmarea infectării a venit pe data de  30 martie, la o zi după producerea decesului. Pacienta a fost transferata din Institutul Cardiovascular Timișoara în data de 26.03.2020, fiind contact de salon cu caz confirmat. Femeie suferea de cardiopatie și  insuficienta cardiacă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH