25 octombrie 2021
No menu items!

Suceava intră în carantină!

Cele mai vizualizate articole

Suceava a fost închisă ! In noaptea aceasta , prin Ordonanta 6, orașul Suceava a intrat in carantina . Un sfert dintre cazurile de contaminare cu virusul COVID19 au fost înregistrate in orasul Suceava și in Spitalul Județean din localitate.

Din raportul la nivel național din cele 2.109 cazuri confirmate cu COVID-19, 593 se află doar în Suceava. Iar in aceasta seara au fost anunțate 13 decese care datează de aproximativ o saptamana și care nu au fost raportate pana acum.

 

Densitatea îmbolnăvirilor și riscul din zonă, au condus la emiterea de către Comitetul Național de Situații Speciale de urgență a Ordonanței  Militare 6/ 2020 prin care se instituie masura de carantinare a municipiului Suceava și a unor comune din zona limitrofă:”Se instituie caratinarea Suceavei si comunelor Adancata, Salcia, Ipotesti, Bosanci, Moara, Scheia, Patrauti si Mitocul Dragomirnei. E permisa intrarea, respectiv iesirea, pentru transportul de marfuri, materii prime si pentru aprovizionarea populatiei. Persoanele care nu locuiesc in zona carantinata dar desfasoara activtati economice, medicale, administratia publica locala, judiciar, servicii de utilitate publica, energetic pot intra in zona carantinata”, a precizat ministrul Internelor, Marcel Vela, intr- o declarație de presa susținută la ora 23.00.

Vom reveni cu amănunte

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH