8 august 2022
No menu items!

Carantină totală! Se închide Suceava! Mașinile pentru aprovizionarea populației vor avea acces în zona carantinată!

Cele mai vizualizate articole

Scenariul 4 al pandemiei cu COVID-19 a demarat. Au fost confirmate în această noapte 2.109 cazuri de persoane cu coronavirus. Suceava a fost cea mai afectată. Aici sunt confirmate 593 de cazuri!Iar în această seară au fost confirmate 13 decese din cauza coronavirusului toate provenind de la spitalul groazei din Suceava. Acest lucru a dus la instituirea carantinei totale în Suceava. Ministrul de Interne, Marcel Vela a precizat care sunt masurile luate prin Ordonanța Militară nr.6:

Se instituie caratinarea Suceavei si comunelor Adancata, Salcia, Ipotesti, Bosanci, Moara, Scheia, Patrauti si Mitocul Dragomirnei.

E permisa intrarea, respectiv iesirea, pentru transportul de marfuri, materii prime si pentru aprovizionarea populatiei. Persoanele care nu locuiesc in zona carantinata dar desfasoara activtati economice, medicale, administratia publica locala, judiciar, servicii de utilitate publica, energetic pot intra in zona carantinata.

Nu vor fi comercializate bilete, abonamente sau alte titluri de calatorie pentru zona carantinata decat daca sunt respectate conditiile.

Se imputerniceste Centrul Judetean de Coroordonare Suceava pentru a stabili completari si derogari.

In zona de protectie, organele cu atributii vor stabili restrictii.

In zona de protectie e interzisa deplasarea persoanelor care apartin altor categorii socio-profesionale.

Persoanelor li se vor aduce la cunostinta obligatiile ce le revin.

Aplicarea masurilor de verificare, control, se realizeaza de catre personalul MAI in colaborare cu cel al MApN.

Accesul pe Aerportul International e permis doar pentru zboruri cu aeronave de stat, de stransport marfa si corespondenta umanitare sau care asigura servicii medicale de urgenta si aterizarilor tehnice necomerciale.

CJ Suceava, cu primarii vor lua masuri de a functiona serviciile de protectie si asistenta sociala, utilitati publice si aprovizionarea cu alimente de baza pentru persoanele fara sustinatori.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH