8 august 2022
No menu items!

SPERANȚA VINE DIN ZONA CEA MAI ROȘIE A EUROPEI

Cele mai vizualizate articole

In ciuda faptului ca Italia este țara europeană cea mai lovită de efectele coronavirusului , din acesta țara și mai precis din cea mai lovită regiune din Europa , Lombardia, vin astăzi date nu doar  bune, ci extraordinar  de promițătoare privind o tendința de restrângere a epidemiei.
Pentru prima data de la escaladarea pandemiei in Europa, in cea mai afectată regiune a ei , Lombardia; numărul de cazuri active a scăzut cu 386. Cazurile active se calculează ca fiind totalul cazurilor care nu au încă un deznodământ: vindecat sau deces . Acest indicator a fost in creștere continua in toată aceasta perioada , de la debutul pandemiei , in toate țările afectate din Europa  și America.

Astfel, numărul testelor procesate astăzi in Lombardia este 8554 iar totalul celor diagnosticați pozitiv a fost 1154 ( un rezultat pozitiv din 7 teste efectuate)  in timp ce ieri au fost procesate un număr de numai 4895 teste iar totalul celor diagnosticați pozitiv a fost 1592 (un rezultat pozitiv din 3 teste efectuate.

Lombardia a fost teatrul celor mai dramatice evenimente din ultima luna, regiunea unde s-au înregistrat 42161 cazuri de coronavirus  și 6818 decese asociate acestuia, dar poate fi totodata prima regiune unde vârful epidemiei a fost atins și se întrevede speranța ca ne îndreptam spre finalul acestui cataclism mondial. Dacă următoarele zile vor confirma tendința stabilizării sau scăderii numărului de cazuri active din aceasta regiune, apare ca fiind rezonabila speranța unui regres sensibil al epidemiei in următoarele doua luni.

PS. Autorul acestui articol subliniază faptul ca singurele date statistice intrutotul credibile sunt cele furnizate in țările europene democratice sau in state ca USA, Canada sau Australia. Statisticile furnizate de China, țara de origine a virusului ucigaș sunt ridicole. Numai in centrul epidemiei, Wuhan , au fost ascunse un număr de peste 42000 de decese, conform estimărilor minimale, cifra oficial comunicată de 3304 decese la nivelul Chinei fiind o simpla minciuna propagandistica.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH