28 noiembrie 2023
No menu items!

AMBASADA ROMÂNIEI ÎN SPANIA A COBORÂT STEAGUL ÎN BERNĂ – DOLIU LA MADRID! PESTE 900 DE DECESE ÎNTR-O ZI

Cele mai vizualizate articole

Ambasada României în Regatul Spaniei a coborât în bernă, astăzi, steagurile de la sediul misiunii și de la secția consulară, în semn de solidaritate cu Comunitatea Madrid, care a decretat doliu pentru victimele pandemiei de coronavirus.

Confruntați cu această situație fără precedent, Ambasada îndeamnă la solidaritate și responsabilitate pentru a face față inamicului invizibil, dar care ne afectează pe toți în egală măsură, indiferent de naționalitate.

Mulțumim personalului medical și de securitate, precum și tuturor celor care se expun pentru a asigura continuitatea vieții de zi cu zi.- se precizeaza pe pagina oficială a instituției

Autoritățile spaniole au anunțat luni că,in ultimele 24 de ore au fost înregistrate 913 decese, totalul ajungând la 7716.

Numărul total al cazurilor de coronavirus din Spania a urcat luni seara la 87 956 , din care 7846 diagnosticate in ultimele 24 de ore.

Peste 700.000 de romani sunt înregistraţi oficial în Spania, iar cea mai mare comunitate este comasată chiar în jurul Madridului, cel mai afectat oraș , in acest moment, de virusul COVID-19.

La mijlocul lunii martie, Ambasada României în Spania și-a suspendat pe perioadă nedeterminată serviciile Oconsulare în contact direct cu publicul pentru protejarea sănătății cetățenilor români și a personalului diplomatic în contextul pandemiei de coronavirus.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH