30 noiembrie 2023
No menu items!

Cel mai elegant eveniment sportiv din lume a fost anulat!

Cele mai vizualizate articole

Turneul de tenis de la Wimbledon, programat în intervalul 29 iunie – 12 iulie, a fost anulat, în contextul pandemiei de coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii.

Cu mare regret anunţăm că decizia All England Club, asociaţia care organizează turneul londonez, şi a comitetului de conducere al campionatului este de a anula ediţia din 2020 de la Wimbledon din cauza problemelor de sănătate pe care le implică pandemia de coronavirus, scrie Agerpres. În schimb, următoarea ediţie, a 134-a, va avea loc între 28 iunie şi 11 iulie 2021′‘, se arată într-un comunicat al All England Lawn Tennis Club (AELTC) citat de Reuters.

Este pentru prima oară când turneul de la Wimbledon este anulat după cel de-al Doilea Război Mondial.

Wimbledon era al treilea turneu de Mare Şlem al anului, în 2019 acesta fiind câştigat, la individual, de românca Simona Halep (feminin), respectiv sârbul Novak Djokovic (masculin).

Românca a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, după ce oficialii au anunțat anularea evenimentului sportiv: „Îmi pare rău că anul acesta nu se va desfășura turneul de la Wimbledon. Finala de anul trecut va fi mereu una dintre cele mai fericite zile din viața mea. În aceste momente trecem printr-o situație mai importantă decât tenisul, iar o veste bună este că turneul va fi reluat anul viitor„, a scris Simona Halep.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH