29 septembrie 2023
No menu items!

LA VREME DE PANDEMIE ,PRIMARUL ( PSD ) AL COMUNEI CRIȘAN DIN JUDEȚUL TULCEA IA MITA- A FOST ARESTAT PREVENTIV PENTRU 30 DE ZILE

Cele mai vizualizate articole

Primarul ( PSD ) al comunei Crișan din județul Tulcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile  pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 10.000 de lei de la denunţător. Primarul s- a dus sa-și încaseze mita echipat corespunzător, cu masca și mănuși de protectie .

” Ieri, 3 aprilie 2020, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au prins în flagrant o persoană, primar al unei comune din judeţ, în timp ce  primea, cu titlu de mită, suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunţător în cauză”, a transmis, sâmbătă, Direcţia Generală Anticorupţie.

Denunțătorul este reprezentantul unei societăți comerciale

care a primit spre executare un contract de lucrări in comuna Crișan, in schimbul căruia ar trebuit să îi remită primarului comunei suma de 20.000 lei, împărţită în două tranşe egale.

”Prima tranşă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunţ la D.G.A. – Serviciul Judeţean Tulcea, denunţ înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală. În cursul zilei de ieri, după acţiunea de prindere în flagrant, ca urmare a audierii, procurorul de caz a dispus reţinerea inculpatului iar, astăzi, acesta a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură aprobată de către instanţă”, a precizat Direcţia Generală Anticorupţie.

După ce procurorii l- au reținut pentru 24 de ore, astăzi, primarul a fost prezentat in fata judecătorilor Tribunalul Tulcea care au hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile . Hotărârea nu este definitiva.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH