14 aprilie 2024
No menu items!

MEDICII CER PENSII SPECIALE PENTRU COPIII LOR, DACĂ ÎȘI PIERD VIAȚA IN LUPTA CU NOUL CORONAVIRUS – DACĂ NU, AMENINȚĂ CU DEMISIA

Cele mai vizualizate articole

Alianţa Medicilor, reprezentată de doctorul Bogdan Tănase, în calitate de președinte, a transmis o scrisoare deschisă, din partea salariatilor din sănatate pentru toti decidenţii politici, în care vorbeşte despre bonusul de 500 de euro solicitat de preşedintele Klaus Iohannis, pentru cei aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia de COVID-10.

„Dacă nu ni se vor da asigurari și o lege clară, potrivit căreia copiii nostri (indiferent de vârsta acestora, aflati la studii sau încă sugari) vor avea asigurată toată viața pensie de urmaș in caz de deces, suntem f mulți in situatia soț/soție care lucrează in domeniul sănatății (medic – medic; asistent-asistent; medic – asistent, asistent – infirmieră si toate celelalte combinatii posibile etc), ne rezervăm dreptul de a demisiona”, spun medicii.

   Medicii şi angajaţii din spitale transmit că nu doresc bani, în plus, la salariu, ci condiţii şi echipamente pentru a se proteja. Cadrele medicale cer echipamente pentru a se proteja în faţa coronavirusului şi o lege prin care copiilor lor să li se asigure o pensie de urmaş, în cazul în care îşi pierd viaţa. Medicii mai transmit că vor dona orice sumă primită în plus pentru dotarea spitalelor şi pentru materiale de protecţie. Libertatea prezintă scrisoarea integrală a medicilor, transmisă de Alianţa Medicilor: „Precizăm că vom dona orice sumă primită in plus pentru dotarea corespunzatoare cu echipamente de protectie sau alte materiale necesare. 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MAȘINI DE EPOCĂ/ POVESTEA UNEI DUBIȚE VECHI, FOLOSITĂ LA CĂRĂTUL CARTOFILOR, TRANSFORMATĂ ÎNTR-O BIJUTERIE PE ROȚI

O dubiţă VW veche de 47 de ani, folosită de o familie din Harghita la căratul cartofilor, a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies