24 octombrie 2021
No menu items!

DE LA ÎNCEPUTUL EPIDEMIEI, IN PRAHOVA , S-AU APLICAT AMENZI DE PESTE 1 MILION DE EURO.

Cele mai vizualizate articole

De la debutul epidemiei și până în prezent, politistii prahoveni au deschis 69 de dosare de cercetare penală pentru 91 de persoane și au aplicat 5.740 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală care depășește 6,5 milioane lei ( aproximativ 1,3 milioane euro ).

Doar in ultimele 24 de ore, au fost aplicate 363 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 615.000 lei. Dintre acestea, 359 au fost pentru încălcarea restricțiilor de circulație prevăzute în ordonanțele militare, iar patru au fost aplicate pentru fapte ilicite de natură economică.

La nivel național, in ultimele 24 de ore, au fost depistate 6.757 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.497.175 de lei (3,4 milioane euro) .

Sumele par imense și pot acoperi o parte din pierderile suferite la nivelul bugetului național, rămâne de văzut, însă, cât la suta dintre acestea vor fi încasate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT PROVOCAT DE DOI ŞOFERI BEŢI ÎN ZONA LACUL TURCULUI. UNUL DINTRE ŞOFERI A FOST REŢINUT

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme conduse de tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH