28 noiembrie 2023
No menu items!

PESTE 600 DE ROMANI DIN STRĂINĂTATE AU FOST CONFIRMATI CU COVID-19. CEI MAI MULȚI SUNT IN ITALIA

Cele mai vizualizate articole

631 de romani aflați in străinătate au fost confirmati va fiind infectați cu noul coronavirus. 400 dintre acești sunt in Italia.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 29 de cetățeni români aflați în străinătate au decedat , 9 în Italia, 7 în Franța, 6 în Marea Britanie, 6 în Spania și unul în Germania.

Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate situația epidemiologica a romanilor din diaspora arată ca in plus fata de sutele de cazuri din Italia mai sunt infectați și 193 de persoane în Spania, 15 în Franța, 8 în Germania, 6 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH