29 martie 2024
No menu items!

EUTHYROX-ul VA AJUNGE IN FARMACII IN ZILELE URMĂTOARE- VA FI ELIBERAT DOAR PE BAZA DE REȚETA

Cele mai vizualizate articole

Peste 140.000 de cutii de Euthyrox, medicament utilizat de pacienții cu afecțiuni tiroidiene, au fost aduse în depozitele din România, iar dintre acestea, peste 54.000 au fost deja distribuite. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății în condițiile în care medicamentul lipsea de mai mult timp din farmacii.

” Având în vedere disponibilitatea scăzută a medicamentului Euthyrox pe piața din România, la solicitarea ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, reprezentanții Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România au avut întâlniri cu reprezentanții companiei producătoare, cu distribuitorii en-gros și reprezentanții Colegiului Național al Farmaciștilor”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Compania producătoare a anunțat că, în depozitele din România au fost aduse în data de 31 martie 2020, un număr de 140.122 cutii de Euthyrox 100 mcg. Dintre acestea, 54.240 cutii au fost deja distribuite.

În zilele de 13- 14 aprilie 2020 vor fi livrate alte 77.499 cutii de Euthyrox 50 mcg și 59.315n cutii de Euthyrox 25 mcg, loturi care deja au fost eliberate din Germania, potrivit comunicatului.

Ministerul Sănătății face un apel către pacienți pentru a nu face stocuri de medicamente și a nu le utiliza fără acordul medicului curant și roagă farmaciștii să dea aceste medicamente doar pe baza prezentării documentelor medicale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT ÎN BUCEGI! DOUĂ PERSOANE GRAV RĂNITE. AVERTISMENTUL SALVAMONTIŞTILOR

Două persoane au fost grav rănite, noaptea trecută, după ce au căzut în gol pe Valea Coştilei din Bucegi. Salvamont...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies