8 august 2022
No menu items!

KLAUS IOHANNIS : „NU SUNTEM IN FAZA IN CARE PUTEM SA NE RELAXAM”-

Cele mai vizualizate articole

SPreședintele Klaus Iohannis a anunțat, astăzi, că România  nu este în poziția în care să adopte măsuri de relaxare, deoarece numărul îmbolnăvirilor dar și cel al deceselor este in continua creștere, și a recomandat tuturor sa respecte ” cu sfințenie ” regulile de distanțare socială .

„Oricât de rău îmi pare, trebuie să vă spun pe față. În România, numărul de cazuri crește, numărul de persoane care sunt tratate crește și, chiar dacă ne dorim cu toții să se termine cât mai repede această criză, nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm. Depinde de noi cât mai durează până când putem să venim cu un plan de relaxare a măsurilor. 

Dacă respectăm cu sfințenie regulile impuse de autorități, atunci cu siguranță vom putea mai repede să ne reluăm aproape normal viața. Dacă în schimb ne relaxăm prea repede și considerăm că vremea frumoasă alungă virusul, atunci putem să ajungem în faza în care aceste măsuri pot fi prelungite luni de zile. Nimeni nu-și dorește așa ceva. Măsurile trebuie respectate cu strictețe în continuare. 

Referindu- se la apropierea Sărbătorilor Pascale, președitele  fost Kalus Iohanis le- a recomandat romanilor sa-i urmeze exemplul : sa stea acasă , sa nu meargă la biserica și nici la mese festive cu rudele sau prietenii.
” Vom avea două Sărbători Pascale. Duminică, cele pentru catolici, iar în cealaltă duminică pentru creștinii ortodocși. Personal, voi sărbători Învierea Domnului acum, duminică. O să stau acasă, împreună cu soția mea, Carmen. Nu vom merge la biserică, nu vom merge la nimeni la masă. Vom urmări Liturghia la televizor. Vom aprinde lumânarea în casă și ne vom ruga. Este greu. Ne cade greu. De obicei, de Paște ne întâlnim cu prietenii, cu familia. De data aceasta, nu se poate. Este foarte important să respectăm și acum regulile impuse de autorități”, a declarat Klaus Iohann.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH