10 august 2022
No menu items!

MILIONARUL PRAHOVEAN MIHAI TUFAN A FOST REȚINUT PENTRU TENTATIVA DE OMOR

Cele mai vizualizate articole

Milionarul prahovean Mihai Tufan a fost reținut pentru tentativa de omor după ce a înjunghiat de mai multe ori o femeie . Acesta a fost prezentat , astăzi in fata judecătorilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventivă .

„Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei”Pana la acesta ora nu cunoaște cu exactitate dacă femeie înjunghiată este soția milionarului sau doar o colaboratoare, manager al uneia dintre societățile deținute de Tufan.

Din primele informații , se pare ca ieri seara, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost sesizată Poliția cu privire la faptul că, într-un autoturism oprit pe Drumul Național 1, o persoană pare a fi bolnavă sau rănită. Agenții ajunși la fața locului au găsit în mașină două persoane, ambele prezentând leziuni produse cu un cuțit. 

Mihai Tufan este originar din Campina. In prezent, el este cotat de revista Capital, in „Top 300-Cei mai bogati romani”, cu o avere de 87-90 de milioane de euro, in crestere cu 20 de milioane de euro fata de anul trecut, cand era creditat cu 65-70 de milioane de euro.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH