18 septembrie 2021
No menu items!

O INFIRMIERA DE LA SPITALUL SANCONFIND -POIANA CÂMPINA A FOST CONFIRMATĂ CA FIIND INFECTATA CU COVID-19.  IN TOTAL , IN ACEST SPITAL AU FOST INFECTATE 7 CADRE MEDICALE

Cele mai vizualizate articole

 

O noua persoana a fost confirmată ca fiind infectata cu COVID -19. Este vorba despre o infirmiera din cadrul Spitalului Sanconfind din Poiana – Câmpina . Numărul total al cadrelor medicale in aceasta unitate sanitara infectate a ajuns astfel la 7 (2 medici , 4 asistente medicale și o infirmiera ) .

La nivelul județului Prahova, au fost confirmate,  pana in prezent, 38 de persoane infectate COVID -19, niciuna nu se afla in stare gravă și nu a fost înregistrat niciun deces.

2140 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, monitorizate de către reprezentanții DSP, iar alte 359 au finalizat perioada de izolare voluntară. În carantină instituționalizată se află, în prezent, 647 de persoane în 16 unități de cazare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Constatarea daunei pentru cei asigurați la City Insurance se va face la Fondul de Garantare

Autoritatea de Supraveghere Financiară a decis vineri să retragă autorizația de funcționare a Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A....
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH